Έργα

Ανώτερες επιδόσεις για όλους τους πελάτες μας.

Για να διατηρήσει την ηγετική θέση σε μια αγορά ολοένα και πιο ανταγωνιστική, εκτός από την εδραιωμένη ικανότητα επίλυσης προβλημάτων που βασίζεται σε μια τεχνογνωσία χωρίς προηγούμενο, η Caprari έχει επενδύσει στην ικανότητά της να συνεργάζεται συνεχώς πιο στενά με τον πελάτη για το σχεδιασμό των επιδόσεων και των αξιών.

Πράγματι, οι πελάτες μας αποτελούν για εμάς πολύτιμους συνεργάτες με τους οποίους διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.
Έργα
 • Γεωργια

  Άντληση νερού από υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα, λίμνες ή ποταμούς και μεταφορά στην επιφάνεια ή απευθείας στα σημεία άρδευσης. Η Caprari κατορθώνει με τη μεγάλη γκάμα αντλιών και ηλεκτραντλιών να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες άρδευσης, ιδιωτικής ή συνεταιριστικής.

 • Βιομηχανια Νερου

  Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις ποικίλες ανάγκες του πελάτη, από τις υποβρύχιες αντλίες για την πρόσληψη νερού από γεωτρήσεις στον υδροφόρο ορίζοντα, έως τις οριζόντιες αντλίες για την παροχή στα δίκτυα υδροδότησης. Από την επεξεργασία των οικιακών και βιομηχανικών λυμάτων έως τη μεταφορά και παροχέτευση καθαρών υδάτων.

 • Υποδομη

  Στις σιδηροδρομικές και οδικές σήραγγες, στα υπόγεια πάρκινγκ, στο Μετρό: στις εγκαταστάσεις αυτές η προστασία της ασφάλειας όλων μας με σεβασμό στο περιβάλλον επιτυγχάνεται και με τη χρήση κατάλληλων και αξιόπιστων μηχανημάτων, όπως οι υποβρύχιες ηλεκτραντλίες και οι άλλες ηλεκτραντλίες του καταλόγου μας.

 • Γενικη Βιομηχανια

  Αντλίες και ηλεκτραντλίες κατάλληλες για την ανύψωση νερού τροφοδοσίας και λυμάτων. Λύσεις με μεγάλη επιτυχία με ηλεκτραντλίες κατακόρυφου άξονα και πολυκυψελικές. Ηλεκτραντλίες τυποποιημένες βάσει των προτύπων DIN 24255.

 • Ειδικεσ βιομηχανιεσ

  Γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες αυτών των αγορών. Χάρη στην εμπειρία μας και τα πολλά έργα που έχουμε κατασκευάσει σε τομείς όπως η εξόρυξη, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, η ιχθυοκαλλιέργεια, η σιδηρουργία, τεχνητό χιόνι, κ.λπ.
  Με μια μεγάλη γκάμα αντλιών, ηλεκτραντλιών και ολοκληρωμένων λύσεων, η εταιρεία Caprari είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις πολλές ανάγκες που προκύπτουν σε αυτούς τους κλάδους και να ανταποκριθεί με ιδιαίτερα αξιόπιστες προτάσεις.

   

Επιλογή κατηγορίας