Γνήσια ανταλλακτικά

Το βασικό χαρακτηριστικό ενός ανταλλακτικού πρέπει να είναι η απόλυτη αντιστοιχία με το εξάρτημα πρώτης συναρμολόγησης, και μπορεί να εξασφαλίζεται μόνο από ένα γνήσιο ανταλλακτικό.
Η αυθεντικότητα του ανταλλακτικού είναι εγγύηση συνεχούς απόδοσης, διάρκειας και αξιοπιστίας: χαρακτηριστικά που μπορούν να είναι εγγυημένα μόνο αν το εξάρτημα κατασκευάστηκε με τις ίδιες προδιαγραφές σχεδιασμού του γνήσιου, με ιδιαίτερη αναφορά στα επιλεγμένα υλικά, στις κατεργασίες που εκτελέστηκαν, καθώς και στον εξοπλισμό που χρησιμοποιήθηκε.

Στο γνήσιο ανταλλακτικό και η ελάχιστη λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το γνήσιο ανταλλακτικό δεν “προσαρμόζεται”, αλλά γεννιέται μαζί με το πρότζεκτ της αντλίας σου.
Ως εγγύηση όλων αυτών, τα ανταλλακτικά των προϊόντων μας προέρχονται από τη μοναδική κεντρική αποθήκη που υπάρχει στην Caprari, την αποθήκη από την οποία λαμβάνονται τα ανταλλακτικά για να συναρμολογηθεί το τελειωμένο προϊόν.
Στην περίπτωση που θα ήταν απαραίτητη μία παρέμβαση συντήρησης ή επισκευής για την αντλία σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο δικό μας Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Εξυπηρέτησης: η βεβαιότητα της γνησιότητας του ανταλλακτικού δίνεται μόνο αν η προμήθεια πραγματοποιείται μέσω των επίσημων καναλιών.
Πράγματι, η χρήση μη γνησίων εξαρτημάτων, εκτός του ότι είναι μία πιθανή αιτία δυσλειτουργιών και βλαβών, αυτόματα ακυρώνει οποιαδήποτε μορφή εγγύησης στο προϊόν, σε περίπτωση που ίσχυε ακόμα.
Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι η ακριβής ταυτοποίηση του ανταλλακτικού που χρειάζεστε αντιπροσωπεύει μία πολύ σημαντική φάση για να ολοκληρώσετε την επισκευή: για τον σκοπό αυτό παρέχουμε στους πελάτες μας το SPARES TUTOR, τον ηλεκτρονικό κατάλογο των ανταλλακτικών μας. Αφού πραγματοποιηθεί η εγγραφή ακολουθώντας τις απλές οδηγίες θα είναι πλέον δυνατόν να εμφανίσετε την λίστα των εξαρτημάτων και τα λεπτομερή σχέδια της αντλίας ή του μοτέρ, χρησιμοποιώντας απλά τον σειριακό αριθμό ή των κωδικό του μοντέλου.