Τεχνολογία

Defender

Η DEFENDER® είναι μια έξυπνη συσκευή που έχει σχεδιαστεί, ελεγχθεί, και είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, από την Caprari για την προστασία των ηλεκτρικών αντλιών από την ηλεκτροχημική διάβρωση και από τα γαλβανικά ρεύματα, με παθητικοποίηση του ανοξείδωτου χάλυβα, έτσι ώστε να δημιουργεί ένα πρόσθετο φράγμα ασφάλειας.

Sand Protector

Η ειδική συσκευή PROTECTOR®, που παρεμβάλλεται μεταξύ του κινητήρα και των υδραυλικών μερών, σφραγίζει απόλυτα την περιοχή προστατεύοντας το σύνδεσμο και διασφαλίζοντας τη στεγανότητα του κινητήρα.

HT Bearing

Ρουλεμάν ΗΤ: μέγιστη αντοχή στην αξονική ώθηση, εξαιρετική αξιοπιστία

Smart-Fix System

Caprari Smart-Fix System Σύστημα στερέωσης βαλβίδας-σώματος αντλίας

Sand-out System

Caprari Sand-Out System Το νέο σύστημα λείανσης διασφαλίζει τη διάρκεια και την αξιοπιστία της λειτουργίας, ακόμη και παρουσία μεγάλων ποσοτήτων άμμου και στερεών. Επίσης, εξασφαλίζει την απαραίτητη ισχύ εκκίνησης, αποφεύγοντας το κόστος συντήρησης λόγω της δυσλειτουργίας

HT Coupling

Νέα σφήνωση φτερωτών με καρέ ακριβείας, για τη μετάδοση υψηλής ισχύος και αντοχή σε ακραίες καταπονήσεις

ConnectoFlex

Είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο κιτ προσαρμογής για τη σύζευξη κινητήρων Caprari με σύνδεση ιδιοκτήτη, σε υδραυλικά μέρη με διαφορετικό σύνδεσμο (σφήνα ή/και προεξοχή άξονα).

  • ευελιξία
  • μέγιστη αξιοπιστία

DryWet System

Το σύστημα “DryWet” είναι στάνταρ εξοπλισμός σε όλες τις ηλεκτρικές αντλίες της σειράς Energy και επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί έναν τύπο αντλίας τόσο σε υποβρύχιες εφαρμογές όσο και σε εφαρμογές ξηρού θαλάμου. Το σύστημα ψύξης μπορεί να ενεργοποιηθεί απλά προσθέτοντας λάδι στην αντλία. Το σύστημα “DryWet” είναι ένα απλό και αποδοτικό σύστημα που δεν απαιτεί πρόσθετη συντήρηση, δεν καταναλώνει ενέργεια, άρα δεν επηρεάζει την απόδοση της ηλεκτρικής αντλίας ενώ ακόμα και σε περίπτωση βλάβης του πρώτου μηχανικού στυπιοθλίπτη, παραμένει πλήρως λειτουργικό.

CONDUCTIVITY PROBE

The probe is fitted within the oil chamber, also in the ATEX version (Caprari International Patent), it detects any water infiltration before entering the motor, warning when maintenance is required.

STECKER

It allows disconnecting the electric pump without the need to disconnect from the panel, therefore a much easier and therefore faster maintenance procedure. The design of the plug prevents humidity from entering the motor.