Τεχνολογία

Defender

Η DEFENDER® είναι μια έξυπνη συσκευή που έχει σχεδιαστεί, ελεγχθεί, και είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, από την Caprari για την προστασία των ηλεκτρικών αντλιών από την ηλεκτροχημική διάβρωση και από τα γαλβανικά ρεύματα, με παθητικοποίηση του ανοξείδωτου χάλυβα, έτσι ώστε να δημιουργεί ένα πρόσθετο φράγμα ασφάλειας.

Sand Protector

Η ειδική συσκευή PROTECTOR®, που παρεμβάλλεται μεταξύ του κινητήρα και των υδραυλικών μερών, σφραγίζει απόλυτα την περιοχή προστατεύοντας το σύνδεσμο και διασφαλίζοντας τη στεγανότητα του κινητήρα.

HT Bearing

Ρουλεμάν ΗΤ: μέγιστη αντοχή στην αξονική ώθηση, εξαιρετική αξιοπιστία

Smart-Fix System

Caprari Smart-Fix System Σύστημα στερέωσης βαλβίδας-σώματος αντλίας

Sand-out System

Caprari Sand-Out System Το νέο σύστημα λείανσης διασφαλίζει τη διάρκεια και την αξιοπιστία της λειτουργίας, ακόμη και παρουσία μεγάλων ποσοτήτων άμμου και στερεών. Επίσης, εξασφαλίζει την απαραίτητη ισχύ εκκίνησης, αποφεύγοντας το κόστος συντήρησης λόγω της δυσλειτουργίας

HT Coupling

Νέα σφήνωση φτερωτών με καρέ ακριβείας, για τη μετάδοση υψηλής ισχύος και αντοχή σε ακραίες καταπονήσεις

DryWet System

Το σύστημα “DryWet” είναι στάνταρ εξοπλισμός σε όλες τις ηλεκτρικές αντλίες της σειράς Energy και επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί έναν τύπο αντλίας τόσο σε υποβρύχιες εφαρμογές όσο και σε εφαρμογές ξηρού θαλάμου. Το σύστημα ψύξης μπορεί να ενεργοποιηθεί απλά προσθέτοντας λάδι στην αντλία. Το σύστημα “DryWet” είναι ένα απλό και αποδοτικό σύστημα που δεν απαιτεί πρόσθετη συντήρηση, δεν καταναλώνει ενέργεια, άρα δεν επηρεάζει την απόδοση της ηλεκτρικής αντλίας ενώ ακόμα και σε περίπτωση βλάβης του πρώτου μηχανικού στυπιοθλίπτη, παραμένει πλήρως λειτουργικό.

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΑΓΩΓΙΜΟΤΗΤΑΣ

Ο αισθητήρας είναι τοποθετημένος μέσα στον θάλαμο λαδιού, και στην έκδοση ATEX (Διεθνής πατέντα Caprari), ανιχνεύει τυχόν διείσδυση νερού πριν εισέλθει στον κινητήρα, προειδοποιώντας όταν απαιτείται συντήρηση.

ΤΑΠΑ

Επιτρέπει την αποσύνδεση της ηλεκτρικής αντλίας χωρίς την ανάγκη αποσύνδεσης από τον πίνακα, επομένως μια πολύ πιο εύκολη και επομένως ταχύτερη διαδικασία συντήρησης. Ο σχεδιασμός της τάπας είναι τέτοιος ώστε να εμποδίζει την είσοδο υγρασίας στον κινητήρα.